Batuk teruk

Hi Assalamualaikum semua saya nak tanya.. saya dah msuk 30week saya batuk teruk dah 3 hari.. adakah perkara biasa ? Atau saya kene terus refer hospital ? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

sama la 29w demam selsema dh kebah, tinggal batuk kering saja. sy ambil ubt kt klinik dan buat home remedy lemon madu panas. skrg mmg musim xsihat, cuaca x menentu.

saya sama juga sis batuk tapi x teruk sgt mungkij disebabkan cuaca xmenentu .