nadi jantung laju

assalamualaikum semua. saya nak tanya, nadi jantung saya tiba2 laju dan tangan saya agak menggigil. last checkup hb saya 12.6. boleh tau kenapa punca nya? saya ada jugak basuh pinggan, memasak semua since husb kerja. dari semalam lagi, saya mengah. minta bantuan. #20weeks #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Pergi hosp sis. Sy dulu nadi laju terus admit ward. Doc diagnosed garam tk cukup, so masuk ubat je. If gejala mcm sis ni risau ad darah beku ke ap

9mo ago

baik terima kasih. so far nadi jantung semua okay, maybe sbb saya ada panic attack masa tu. saya mmg ada anxiety disorder. tpi tak teruk mcm sblum preggy.

Saya tak ada pengalaman mcm tu. Tapi pada saya, kalau ada perubahan berlaku baik pegi klinik

Bagitahu dr, macam saya dr amik darah nak tengok hyperthyroid ke bukan.