Batuk dan selsesma

Assalamualaikum semua, nk tnye..klu kita batok, kita bersin, ada efek tak bby ? Sbb kan mcm pressure area rahim+perut tu..#firsttimemom #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

waalaikumussalam takde efek. cuma kalo kata kerap batuk boleh try air suam campur 1 sudu madu + perahan lemon tuk minum. tuk selesema banyakkan makanan mngandungi vitamin c ok nanti bila2 boleh join grup ni ok..kat sini boleh tanya or nak beri apa2 info pon boleh..dalam ni ada mereka yg tgh ttc, prgnt, pantang & sedia ada ank. nanti boleh klik link bawah ok https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

Waalaikumsalam, so far saya hari2 batuk dan bersin. Siang pagi bersin teruk sbb saya bela kucing dalam rumah and sensitif habuk. Malam pula akan batuk teruk ikut pada hari. So far okay je selain tak rasa senak bawah perut. And takde pendarahan yang teruk. Nanti jumpa dr try consult macam mana okay ? Kalau risau je usap perut dan selawat ❤️

hi salam sejahtera, saya 7w3hari.. asyik lapar je... tapi mkn small portion.. asyik mkn itu bagus ke? Dan jugak asyik bersin... tolong guide saya, sbb first time preggy... mommies tolong guide saya.

2y ago

tq