Emosi mengandung

Assalamualaikum semua. Nak tanya, ini adalah kandungan pertama sy pada usia yg muda. Kalau first trimester kita kerap menangis, ia akan effect apa2 pada kandungan ke ? Dan kalau kita tak makan dlm masa sehari ada kesan ke pada kandungan ?

2 Balas

wsalam, saya dlu spjang 1st trim kuat nges ,asal tak bole tahan dgn sakit kepala apa semua nges. skrg pun kkdg nges juga, tambah tgok video2x, taktau la betul effect ke tak. bab makan ni, better awak makan la, sikit pun jadi la, alas perut.

x de effect pd bby, yg effect tu ibunya... klau asik nangis je muram ... moody nnti kesihatan terganggu dn mnjejas kn kndungan... tu sja