Belum nampak baby bump pada 21 weeks

Hi assalamualaikum semua mommies. Saya dah 21 minggu tapi so far belum nampak baby bump macam kawan kawan lain. Ada tak yang sama dengan saya? Normal ke eh? Due date estimated July ni ❤ #firsttimemom

5 Balas

Biasa tu wak. Kita sejenis yg kurus tinggi pun sampai beranak org tak tau kita mengandung. Perut sejenis kecik 😂 lagi bila ditutupi dgn jubah & tudung labuh memang org tak sangka kita ngandong... ni kita dah 5 bulan, anak yg ke-3... 🙂 yg penting baby sihat kan wak 💪🏻

1y ago

betul tu sis. Alhamdulilah if semua nya okayy kan. Janji kita and baby dua dua sihat.

Org dulu2 kata kalau ank pertama mmg perut xnmpk sgt. Sama mcm saya dulu masa prgnt ank first, da 8bln pn org xperasan 😅. Alhamdulillah skg da nk masuk ank no5. Doakan saya ya 😊

1y ago

betul tu. kwan sy pun cakap mcm tu actually. Bila ank kedua baru perut cepat nampak baby bump. Wah alhamdulilah rezeki. Semoga dipermudahkan ya, untuk awk dan saya juga ❤❤

Normal sis,mcm sy dulu.baby bump sis,mungkin akn nmpk klu dh 8 bulan mcm tu.Rilex je,asalkn sis&baby membesr sehat elok dlm perut itu je yg penting.🫶🏻

1y ago

baik sis. thank you.

normal. ikut jenis badan. saya sampai bersalin org tak perasan pun saya mengandung sbb bump kecik je. dah bersalin senang kempis balik 🫢

1y ago

hehe tu best tu kan. alhamdulilah yg penting ibu dan baby dua dua sihat ❤

sy pun jenis yg xnampak baby bump..org xpercaya dh 5 bulan😅 tp alhamdulillah baby ok je kt dalam..

1y ago

haha kann. sy pun 5 bulan mcm tak nampak pun perut. plus baju longgar mmg tak nmpk la kan. tp da rasa baby gerak2 so excited sgt hehe