Demam on off on off , flu

Hi assalamualaikum semua maaf nk tanya . Sy dh 2 hari demam. Awalnya saya sakit kepala selsema. Saya pegi klinik swasta dia bg ubt pcm dgn ubt sembur dkt hdung tuu. Pcm dr suruh makan 6jam skali. Skrg ni pcm sy dh tinggal 2 biji. Masalah demam saya ok lepas ambik pcm kejap je then bila nk ckup 6 jam sy demam menggigil balik. Kalau nk pegi kerajaan kena pegi pesakit luar , kecemacan or pac ya ? Sy risau kandungan sy 29 minggu

1 Balas

kena tmbh antibiotic since demam lps 6 jam tu. mcm sy dlu gni juga, mkn pcm tp xkebah. tp sy ke kk jumpa dktr mcm biasa sahaja..