Haid lewat

Assalamualaikum saya sudah lewat haid 4 hari, bila waktu yang terbaik untuk saya test ujian kehamilan? Takut kalau buat terlalu awal nnti keputusan dapat negatif#pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

wslm hi ikutkan dah boleh check puan, jika up 1 line atau samar puan kena tunggu lagi 2-3 hari lagi..jika tiada juga puan kena pergi ke klinik untuk buat pemeriksaan atau ambil darah hcg

Tunggu lewat seminggu nanti check. If samar or -ve tp tak period boleh tunggu seminggu lg. sbb ada org memang hcg dia detect lambat. Semoga ada rezeki awak 🤗