Hospital Discharge Anak Tidak Sah Taraf

hi, assalamualaikum. Saya sedang mengandung 32 weeks & anak ini merupakan anak tidak sah taraf tapi boyfriend saya nak bertanggungjawab. & saya telah buka buku pink di klinik swasta bukan klinik kerajaan. Boleh ke saya bersalin di hospital kerajaan? dah kalau nak discharge boleh ke boyfriend saya atau keluarga boyfriend saya yang jadi waris? sebab family saya taktahu, saya bercadang nak beritahu family saya selepas bersalin & mungkin selepas kami kahwin. #bantujawab #bantusharing #ingintahu

2 Balas

setahu saya boyf or fmly boyf takboleh jadi waris sebab anak bukan sah taraf . family awak sendiri kena hadir untuk jadi waris discharge baby

3mo ago

kan dia ada tulis 32 minggu so 8 bulan lah

pihak kebajikan akan call parent awak masa nk discharge nty

3mo ago

walaupun bukan bawah umur?