Contraction .

Assalamualaikum.. Saya pregnant anak kedua . 38w4d dah . Anak first gb 36w6d . Takpernah kenal maksud contraction sbb ketuban pecah so takda rasa apa and taktahu mcm mna tu contraction . Y sy tahu bila kena induce aritu rasa mcm kepala dia menekan nak keluar . Yang tu ka contraction ? Boleh sesiapa jelaskan??? #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

perut mengeras.. rse sakit pinggang yg teruk n mcm nk meneran berak tula contraction sis.. dlu sy kne induced jugak.. rse contraction kuat cam stgh mati da..

11mo ago

aminn.. mudah2an..