Ingin bertanya ?

Assalamualaikum , saya preg 32weeks and sekarang ni saya batuk kuat sangat sampaikan rasa susah nak bernafas . kalau baring lagila tak bole bernafas tiap malam susah nak tidur , tidur pon bersandar dulu dah betul nak terlelap baru baring . ada tips tak macam mana nak hilangkan batuk ? boleh ke makan ubat batuk ? srs kata saya dah tak larat :) #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

pg la klinik. and boleh jadi batuk ni as alahan jugak. sye duluu msuk 3rd trim batuk teruk. mcm2 ubt mkn, but still x hilang. lps bersalin terus hilang.