EXERCISE IBU MENGANDUNG

Hi assalamualaikum saya nak tanya, seawal berapa minggu atau berapa bulan ye dah boleh buat exercise? Saya baru 33 minggu 😅#firstmom #firstbaby

2 Balas

saya masa 33w start banyak berjalan jee mcm ptg² round taman sampai sekarang 35w dah . kalau exercise yg mcm dkt fb tiktok tu tunggu 37w kot baru saya buat . kalau sis nak start skrg pun takde masalah tp kalau rasa tak selesa sis stop jee . buat takat yg mampu dulu .

37w abve