Anak selesema dan batuk

Assalamualaikum saya nak tanya macam nak ubat anak yang umur 9 bulan. Selesema dan batuk ye

2 Balas

Anak saya hari tu lps balik cameron selesma pstu saya hri2 sapu minyak cengkih kat kaki dada n blkang dada, lps tu mndi ayaq lemon suam, tu pun kdg2, bedak apa semua jgn pakaikan, tpi sy mmg x guna bdak utk baby sy,

wsalam, sy mndikan anak dgn air suam + perahan lemon. lpstu lps mndi sy sapu vicks bby kt btg hidung, dada dan blkg bby. selain tu pergi klinik ambil ubt juga