Buat buku pink

Assalamualaikum saya nak tanya, kalau nak buat buku pink kena bawa apa je ya? In shaa Allah esok baru nak buat buku pink. Tq mommies🤍#firstbaby #ingintahu

6 Balas

1. Sijil nikah ori & photostet. 2. Ic suami ister & photostet. 3. Bil api air (sbb nk tgk alamat) & photostet. Sediakan 2 salinan photostet bagi setiap item ( ada KK minta satu copy, ada yg nak 2 copy)

2y ago

Kk sy mintak list macam atas nie jugak. 1 copy shj.

hi alhamdulillah sy dah buat buku pink.. dia cuma minta ic saya sahaja.. yg lain tak perlu.. mungkin lain tempat lain kot caranya.. ok tq mommies yg respon♥️

masa saya buat dulu copy ic suami isteri, copy sijil nikah, copy bil elektrik, dgn dokumen pengesahan mengandung yg kita buat dkt klinik swasta tu..

dulu ms first pregnant bwak ic..sijil nikh..bil api atau air..slinan ic suami smua... stnby nt nurse akn mntk..

biasa nya bawak ic dgn kad nikah je lahh lain² xde ..

2y ago

ok baik,tq awk🤍

kat kk sye kne bwk ic, sijil nikah ori, bil api..

2y ago

ok baik, tq awk🤍