Ada risiko tak naik kenderaan dgn jarak jauh kalau nk dekat due

Assalamualaikum saya nak tanya emak saya Ada ajak pergi Cameron Naik bas sebab ada rombongan awal Bulan lapan ni lebih kurang 5 jam sampai,, anggaran due saya 24.8 agak-agak boleh ke saya join ke Ada risiko sbb due nak dekat #firstbaby

7 Balas

better awk xpyh prgi @ pn gerk sndry ngn hubby, anytime je tu nk brslin... ade stengh awl ade btul2 ikot due, awk yg mne pn x psti lg, seeloknya get ready tuk due... xprlu laa ikot org, klo ade pape tringin nk mkn minta kwn belikn... yg pntg kslmtn awk ngn kndungn.. ape2 pn brg2 baby n awk tuk brslin da bole simpn dlm kete siap2... mne thu nnty nk brslin xde laa kelam kbut sgt... tggl bwk ic, kad nikah, buku pink n diri awk je nnty...

tak sampai sebulan due tu..kalau travel kenderaan sendiri takpela. naik bas ni, kalau jadi apa² susah nak bergerak. susah plak tu nak naik turun cameron bukan banyak jalan kalau emergency

Elok x pyh pegi awk… naik bas tu kalau kerete pun…emergency susah… lagi pula 5 jam… awk selese ke… lagi2 pregnant ni kerap nk kencingkn… sakit pinggang lagi…

risiko tu..tambah² naik bas...klau sy, x berani..klau pergi dgn kereta sendiri, bleh la terima jgk..😅

Tak digalakkan.. sebulan sebelum due. Better duduk rumah buat preparation .😉

Kalau blh sebulan before due xyah g berjalan dh sis.. kne get ready je..

risau nak terberanak ke apa la, 37w tuh da mmg kena get ready da.