Thankyou yg menjawab

Assalamualaikum. Saya nak tanya 16week demam panas/batuk non stop if dah jmpe doc and makan ubat still sama. Takda apa apa yg mengrisaukan utk baby ke? #firstmom

3 Balas

waalaykumussalam. monitor kalau ada simptom2 virus apa2, measles ke etc. sementara tu minum air banyak, cuba maintain suhu bawah 39. inshaAllah okay. saya first pregnancy demam panas masa 30+w, alhamdulillah tak ada apa2. moga cepat sembuh sis 💐

6mo ago

Ok saya faham. Terima kasih 🫶🏻💪🏻🤲🏼

Sama.. Sy pon skg 16weeks, demam panas on off, batok smpi sakit perot.. Mmg lambat nk baik..

6mo ago

Sy belom jumpa doktor dlu.. Settle kan anak sulung demam panas jgk.. Maybe hri ni sy jumpa doktor.. Sbb mkin teruk batok smpi sakit perot Dan xboleh tido mlm

dah check influenza/covid?

6mo ago

Dah Alhamdulillah negative.