Memang mcm nie kalau MT 2 perut rasa sakit

Assalamualaikum saya nak bertanya kepada momy ii kenapa perut tibe tibe sakit ye mcm nak turun ke bawah memang mcm nie ke nak tidur pun tak boleh rasa sakit sangat kenapa ye ada yang sama seperti saya ke kalau ada boleh tolong saya bagitau tak momy...

1 Balas

kalau rasa x selesa skit tu biasa laa sbb perut makin mmbesar. kalau puan rasa sakit sgt tu boleh jmpa Dr tgk

6mo ago

sbb ni anak ke 2 dh puan rasa sakit tu nak ke v tu puan sakit sangat