Pregnant 4 weeks

Assalamualaikum, saya dh buat scan masa 4weeks and kantung nampak dah. Siapa pernah jadi mcm saya ? Mostly org cakap kalau 4 weeks belum nampak lg. #ingintahu

5 Balas

bergantung pada ibu2 jugak. ada yang dah nampak, ada yang belum . mostly memang tak nampak sebabnya hari subur lain orang, lain. ada yang hari suburnya lambat . ada yang cepat . jadi kalau dah nampak, rezeki 🤗

4w nmpk kantung pun dh untung gile huhu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Mgkin persenyawaan tu berlaku lebih awl dri tarikh last period... So that's normal

2y ago

Kalau baru kawen tu hormon pon ye sis, so xde mslh pon.. Rezeki awk dpt tgok awl tu

sye 4week dah nmpk dh kntung..scan biasa je..

wahhh.. sis scan biasa ke scan tvs?