MRI SCAN FIBROID SEWAKTU MENGANDUNG

Assalamualaikum, saya baru lepas mri scan untuk melihat keseluruhan fibroid dan kedudukan baby sebelum 32 minggu. Untuk pakar buat pelan bagi melakukan pembedahan saya. Doakan laaa saya dan baby selamat dan dapat melahirkan 37minggu dan ke atas. Usia kandungan saya sekarang sudah masuk 30minggu. Fibroid dan baby membesar bersama. Dan nak mintaa doaa dari semua agar saya kekal tenang dengan emosi yang stabil. #firsttimemom

3 Balas

Baby tak sabar nak jumpa mummy dia, jadi mummy kena kuat. Stay strong dan Semoga dipermudahkan segala urusan.