Scan tapi masih belum nampak.

Assalamualaikum , saya 1st prgnant 6w.. tapi last 2 days pergi scan doc kata tak nampak kantung lagi..normal ke mommies ? And dah 3 hari ada spotting 1kali sehari after lepas kencing tu normal ke tidak ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

lain org lain keadaan dia. tp awal lg tu. tggu lg smggu dua baru nmpk kantung n heartbeat. spotting klau sikit n sehari je normal. klau dah 2 3 hari ade sekali better pergi jumpe doc balik once dah masuk 7w. patut spotting tu kjp je. mcm sy 7w tu boleh nmpk dah kantung n heartbeat