4Week 2Day

Assalamualaikum, normal ke macam saya yang baru 4weeks ni rasa cram perut, sakit dibahagian payudara, sakit belakang dan rasa mual dan satu lagi normal ke UPT akn nampak samar².. hope boleh share pendapat.. tq 🤗#firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Balas

Masih awal lagi sbb tu masih samar upt nnti lg lm akn terang..symptom yg awk rasa normal spnjng trimster stgh org.

7mo ago

ohhh faham. thanks share pendapat ☺️

normal. simptom awal kehamilan.

7mo ago

Sebelumni penah bgtau doc kerap cramp,doc kata normal dan sy gugur lpastu. sy pun tak pasti cramp normal mcmne yg tgh preggy tu