Bengkak gusi

Assalamualaikum, nk tnya sape penah kne bengkak gusi ketika pregnnt.. mcm mana kowg buat ya? Pegi klinik dpt ubat tahan sakit x ya??#ingintahu #bantusharing

2 Balas

klau sya bengkak gusi sya gosok dan kumur setiap kali sakit bila sakit dh kurang hgn mkn yg keras dan manis² bg hilang sakit bru bleh skarang sakit gusi tu beralih kt suami

Awk cuba oral aid .. Ad jual kt farmasi.. Sy klau bengkak gusi or serawan sy pkai ni je.. Alhamdulillah cepat je lega..

1y ago

Wlcm