Seminggu alergik

Assalamualaikum. Nk tanya, klu xde appointment tp ade sakit lain(alergik) nk dtg jumpa doc. Saya kena masuk bilik rawatan anak & ibu ke atau pesakit biasa je? Klinik kesihatan. Tq. #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

2 Balas

wslm. kalau klinik tempat sy ni,sy daftar di kaunter ja. bg buku pink dan bila nama dipanggil sy bagitau nak jumpa Dr utk bagitau masalah sy. nanti nurse akan suruh tunggu di ruangan depan bilik Dr. kalau ngam masa tu check up antenatal,sy akan bagitau nurse,dan nurse sendiri akan refer Dr

masuk bilik rawatan ibu &anak dulu. bgtw misi masalah apa n nk jumpa doc. nnt misi amik tekanan bp dan berat pastu suruh tunggu doc