cucuk tetanus & kancing gigi

assalamualaikum nak tnya..sape dkt sini dah cucuk tetanus & kancing gigi...memang kesan sampingan dia sakit perut memanjang ke..saya start cucuk tghari semalam sampai malam susah nak tidur sebab sakit perut xselesa..#firstbaby #firstmom

17 Balas

sy bru lps ccuk ke2 smlm.. rasa lenguh kt lengan n mcm bgkak.. pstu sy detox dgn ubat homoepathy ☺️

wsalam, ikut badan juga kot. mcm saya 2kali cucuk just rasa kebas kejap je ,lepas tuh okay takda apa.

2y ago

Haah sama sis saya pon alhamdulillah takde kesan sampingan just kebas sakit kat tmpat cucuk tu je🥰 mgkin ikut badan masing2 kot

Saya baru cucuk harini. Duk rasa lenguh2 berat je lengan ni hehee

sy 28weeks bru dr sarankan prgi cucuk.

cucuk tetanus ni wajib ke sis?

2y ago

mmg wajib klu klinik kerajaan sbb risau klu bersalin di rumah.

tny doktor nnt ya

ikut badan juge