Baby 6 Bulan 12 hari

Assalamualaikum.. nak tanye mums dekat sini yg bagi baby susu formula… normal ke baby kurang memyusu ? Sbb biase baby minum 5oz habis.. tapi skrg minum 4oz x habis pon.. normal ke baby kurang menyusu.. dah tanye doktor & nurse kk xde jawapan la… #pleasehelp

1 Balas

boleh jadi nursing strike tu sis atau ada yang tak kena dengan susu atau baby tu sendiri

5mo ago

Hmmm.. baby ok je… susu dah tukar still sama.. nnt saye try tukar botol or puting botol..