Kehamilan atau tidak

Assalamualaikum . Nak tanya , sy dah lewat sebulan . Kemarin sy test byk kali naik double line , tetibe harini sy try test lagi tapi dah xde naik double line (negetif) . Normal ke ? Bukan apa tkt ada tersalah makan minum #ingintahu

1 Balas

ikutkan dah 8w kandungan kalau lewat sebulan . untuk confirm kan kandungan , sesuai sngat dah kalau 8w . better sis gi confirmkan pregnancy kat klinik 🤗 dulu saya try banyak kali, tapi kena marah dengan mak, sebab benda tu akan buat kita rasa insecure samada kandungan masih ada atau tak 🤗

2y ago

welcome 🤗