Vitamin untuk ibu hamil

Assalamualaikum nak tanya pada ibu2 yang first mom.. apa vitamin wajib ye untuk ibu hamil? Boleh suggests kan tak vitamin apa ? Sebab saya sekrang makan folic asid dan ubat tambah darah je.. #firstmom #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

3 Balas

sy kk bg 4 jns tmasuk bcomp dgn vitc. tp kat kk xda vitc jd sy tny kalo sy ambl vitc suppliment 500mg, nurse ckp ok. pastu skrg sy tmbh vit kalsium sb sy bkn jns minum susu + nak bg mudah mbuang

Waalaikumsalam. Vitamin yang wajib akan diberikan oleh doktor kita.

Better consult dengan doctor