Rambut baby

Assalamualaikum nak tanya macam mna nk lebatkan rambut baby ye... Baby dh 7 bulan tapi rambut nipis sngat.. Nak cukur x blh takut luka.. #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

actually bby ni ikut ibu bpa , hehe no worries , lama2 rambut akn tumbuh , maybe jenis nipis , atau pun jarang , nnti akn tebal juga , bby sy pun msa lahir karnag , sy dh cukur hari 9 ,mula2 nipis jer , skrg dh mkin bnyak rmbutnya ,

Boleh je cukur cuba beli pencukur yg baby punya tu kalau risau