Lendir banyak

Assalamualaikum, nak tanya, esok nak masuk 38 weeks dah. Semalam tiba2 keluar lendir banyak sgt, nak cakap keputihan macam bukan sbb memang tak ada masalah keputihan sebelum ni. Lendir clear je. And malam tu sakit pinggang teruk sgt. Boleh jadi tanda2 bersalin ke? #pleasehelp #advicepls #firstbaby #firstmom #ingintahu

4 Balas

dh 38w tkut dh nk bersalin tu kalau kluar lendir , puan g hospital cek ya..

Better pergi hospital terus sis. Semoga baik2 saja dan dipermudahkan semua🥰

Salah satu tnda nk bsalin tu sis..better p hsptl..

Itu tanda bersalin mummy, pergi hospital terus