Kulat susu

Assalamualaikum nak tanya bahaya xkulat susu dalam mulut dan lidah dah cuci dangan napkin lembap tpi still dok naik lgi anak saya sekrang 1 bulan stengah..lahir pramatang. Bahaya tak#SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

Teruskan cuci tiap hari utk elakkan dia jadi tebal. Kalau tebal baru bahaya sbb anak boleh kena nursing strike. Baby minum fm ke? Sbb kalau fm mmg lidah cepat naik kulat susu. Sis cuci guna air biasa or suam?

1w ago

tu laaa tkot jgak nk buh ap2 tkot xssuai dgan baby tmbah baby prem kan .ok sis tq info