First mom #srs bertanya

Assalamualaikum , nak tanya ada tips nak hilangkan kuning baby!??saya dah 3 hari kat wad jaga baby.kuat menyusu tapi still kuning tinggi.

3 Balas

kalau letak bawah lampu sepatutnye cepat je turun tu. sy dkt wad 269 turun 215 discharged. kne biarkan anak bawah lampu . sy ni cpt kesian ke anak. rasa mcm nak ambik je dia peluk. huhu. sy sewa lampu biru dkt klinik letak baby bawah lampu tu satu hari je. dari 207 turun 78.5. kalau nak mandi dgn air itu ini . makan itu ini lmbt resultnye

1y ago

rm120 untuk 24 hours

wa'alaikumussalam..mak sy biase bg air perahan anggur hitam..alhamdulillah 6 org cucu dye semua okay

1y ago

terima kasih,saya cuba...

sy makan anggur hitam banyak²..lepastu kerap susukan baby..nanti kuning cepat turun

1y ago

terima kasih