Craving hilang , mual berkurangan. 1st trimester.

assalamualaikum n slmt sejahtera ibu2 n bakal2 ibu. pernah alami tiba-tiba semua simptom seperti mual pening & mengidam hilang dlm 1st trimester ? ada pengalaman kenalan sy, tu tanda awal keguguran atau janin xberkembang . betul kah ? #hilangsimptomtibatiba

1 Balas

W'salam. Tak betul, sebab saya pernah kena macam tu. Kebetulan masa tu raya, bayangkan rasa lega tu macam mana, sebab dapat makan macam macam. Dapat merasa 2 hari je, lepastu alahan datang balik macam biasa :|

2y ago

Sama mcm sy. Dalam 2 hari tu risau jugak kan. Masuk hari ke tiga nohhhh dia muntahkan semua. Nasib tak lembik je badan ni.