tiba" muntah

Assalamualaikum n selamat pagi Bunda"... usia kandunganq sdh 22 week, kemarin z hbs mkn tmbh cemilan n air tahu,perut sdh trasa keras n kenyang.tpi perut z trasa Ndak enak z mnm tiba" z muntah semua makanan dan air tahu itu kluar tmbh lagi BAB.stelah itu z kelaparan lgi z mkn nasi eh perut rasa mules ssh tdr z mkn pisang muntah lagi,smpai skrg ngak bisa mkn apa" lagi cmn mnm air hangat. Mw nanya bunda itu faktor apa yaa..apa terllu kenyang ato krang mnm vitamin,krna selama 2 Minggu z Ndak mnm vitamin dri dokter krna sdh hbs..

2 Tanggapan

mungkin kekenyangan bunda... saya juga gt... uk 20w ini perut saya 2 jam sekali mesti bunyi suaranya... pdahal stengah jam yg lalu abis makan nasi... kadang saja jedain sejam baru mw ngemil ato makan nasi lg tpi porsinya separo... ato ambil lauknya lagi... saya vitamin tiap bulan dikasih 20 aja... td seminggu lbih dkit mesti gc mnum vitamin...

Lbih baik rutin mnum vit nya bun