Ubat ibu profen sakit gigi

Assalamualaikum,hi mumy.. Saya nak tanya? Boleh ke saya ambik ubat tahan sakit,saya sedang mgalami sakit ggi, kndungan saya 7bulan, pjual farmsi bgi saya ubat ibu profen,katanya boleh utk kndugan yg sudah lbih 6bulan katas? Tapi saya still ragu2.. Tapi mmg tk boleh tahan sakit ggi, boleh ke saya ambik? #bantujawab

1 Balas

klau sy dlu la mmg doc ckp xblh bg selain paracetamol je..so sy bertahan dgn tu jelh.klau org lain sy xtau

4mo ago

ye betul