berat menurun

Assalamualaikum mummy semua siapa kat sini HB cantik tapi berat menurun walaupun xde masalah morning sickness makan pun xde masalah tapi berat menurun #bantusharing #firstmom

1 Balas

sy hb cantik,berat turun tp ada morning sickness lg..skng week 13 still ada lg morning sickness..nurse kk pn bebel jgk sbb berat turun..huhu

8mo ago

hahaha tadah je la tlinga kne bebel..mgkin sbb bru trimester 1 kot..jd selera mkn tu xtntu..tgu trimester ke 2 mgkin ok ckit la kot..