Keputihan atau apa ????

Assalamualaikum mummy semua . Nak tnya ni keputihan atau apa ya ? Sya preg 12w dalam smggu mesti ada . Gbs ka? Maaflah #firstbaby #pleasehelp

Keputihan atau apa ????
2 Balas

keputihan yg berketul tu, nnti time checkup kt kk ckp nurse awk ada keputihan dia akn tnya wrna, kuantiti apa smua tu berkenaan keputihan awk. diorang akn amik sampel untuk check samada bahaya ataupun x then akn bgi ubat, mcm sy dpt yg kena msukkn bwh tu

saya pun ada sama macam ini. tetapi i rasa mungkin keputihan macam itu dari air mani suami. sebab i ada keputihan macam itu selepas bersama dgn suami moga bermanfaat. 😊