MAKAN MAGGIE WAKTU BERPANTANG HARI KE 11

Assalamualaikum mummy, saya nak tanya saya sekarang dah berpantang hari ke-11 boleh ke makan mahgie? Saya tak tahu lah saya memang teringin snagat nak makan maggie🥹🥹 saya nak tanya sama ada boleh atau tidak yew? #firstmom #Berpantang

3 Balas

sis sy makan Jew Maggie tomyam Maggie Kari...tak berpantang sgd pon,.. lain org lain penerimaan badan.. so far sy skrg dah sebulan berpantang.. hritu masa 2minggu berpantang sy dah tk jga makan.. makan je semua and Luka jahitan sy dah sembuh hritu

12mo ago

mesti org Tua dlu2 ckp klu tak berpantang nnt Tua baru Rasa sakit sakit... sbrnya nnt Tua tu mmng kta Akan sakit ,bkn sakit tk berpantang tp SAKIT TUA... Cuba tnya org Tua yg berpantang wktu dlu bersalin.. mesti skrg ni diorang sakit2 sendi semua Bagai.. tu bkn sakit sbb tk pantang walhal diorang pantang je dlu2

Jangan sis proses berpantang kena makan makanan yg sihat. Badan nak pakai lama huhu. Sabar sikit ya, xlama dah tu 🤍

Elakkanlah makan…teringin pn takpelah dh bersalin so tak dikira mengidam dh 😅