Adakah Ruam ?

Assalamualaikum momy semua.. ad sesiapa tahu ke. mcmni ruam? or bnda lain.. #baby28hari

Adakah Ruam ?
5 Balas

baby saya pn sama sis..ruam panas sbb tido terlentang dgn ruam susu kat muka. Sy try lotion snowhite strawberry beli di shopee or TikTok shop. Alhamdulillah berkesan sis. muka anak sy bersih dan flawless dari ruam

anak saya Pon naik ruam macam nie selepas dia kena duduk bawah lampu biru utk baby kuning tu

10mo ago

letak bedak sejuk dan letak Aloe Vera.alhamdulillah dah lega

Ruam sebab cuaca panas, and baby berpeluh kot… sbb baby saya pun keluar mcm tu gak.

Baby saya pun macam ni, saya letak bedak sejuk cepat sikit dia hilang

mcm ruam panas je

10mo ago

tp xdemam.. xperlu bwk jmpa doc ye sis