Bacaan Pertama kali BSP

Assalamualaikum mommy2. Sy first time kena check BSP. Esok jumpe Doc. Harap xdea okay semua. Mommy2 boleh share x bacaan bsp. Y sy nih normal ke?? Tadi misi xdea ckp apa plak. Just ckp esok jumpe Doc.#firstmom #firstbaby #32week5days

Bacaan Pertama kali BSP
6 Balas

kalau tak ada warna merah tu bacaan ok cantik dah tu, jumpa doktor sebab nak review dan doktor akan bagi tarikh untuk bsp seterusnya pula.

saya pun tengah Check BSP . Jaga pemakanan Je kebnyakkan yg tetiba ada kencing manis masa mengandung ni hnya pembawaan sahaja ..

W'salam. Okay 👍🏻 Kalau ikut kk saya, Sebelum bfast, bawah 5.3 Seterusnya, bawah 6.7 Mudah mudahan baik baik sahaja. ✨

2y ago

Aamiin aamiin inshaAllah mekasih sis🥰

Normal je tu , slagi tak tulisan merah 😅 doc nak aware ssiap tu

Ok ni. Saya pagi2 lepas breakfast 2 jam je dah sangkut 7.0 😅

alhamdulillah ok tu bacaannya