Baby okay ke?

Assalamualaikum and hi mommy2 semua. Anak saya sekarang dah 1bulan 11hari and fully breastfeeding. Sekarang dah nak masuk 5hari, tiap2 malam dari pukul 10/11 mesti berjaga sampai la pukul 3/4 pagi. Baby asyik nak susu je, lepas susu berak, kencing and muntah susu lepas tu lapar balik. Cari susu lagi. Normal ke macam ni? Mommy sapa ada pengalaman macam ni? Macam mana mommy handle? Badan saya dah sakit2 sangat ni. #advicepls

1 Balas

Bg dia terjaga kejap he sejam dia, susukan n bedung balik tepuk2 smbil peluk. Newborn biasanya kita main dia kejap dia akan tidur balik. Kalau bg susu mmg dia nk je sbb tu je dia tau