Assalamualaikum Sahabat semua

Assalamualaikum mommy2 nk tnye sape yg pernah alami najis bayi cmni? Ketul2 bukan macam cirit..bayi saya baru 9 hari..bantu saya please,risauuuu la#bantusharing #seriusnanya #firstmom

Assalamualaikum Sahabat semua
6 Balas

kalau nampak najis bayi ketul2/ keras.. kalau menyusu badan teruskan sahaja.. kalau menyusu formula, pastikan guna sukatan yg betul.. kalau telalu pekat najis bayi boleh jadi keras

boleh tak kaburkan gambar. Sy ni penggeli. Tengah makan terus rasa nk buang mkanan dlm tong smpah. sbb asyik terbayang je.

7mo ago

penggeli jgn jadi IBU2 .duk umah baik mengangkang je

normal sis. Sbb najis anak saya pun mcm ni juga. Sy baru 11 hari. Terus kan menyusu mcm biasa

ank sy 8hari sis.. minum full bf.. mmg mcm ni kdang2.. teruskan bg susu..

normal sis sbb bru 9 hri, sampaila baby 1 bulan 😁

bg sy normal. selagi tak keras.

7mo ago

ok baik tq tau sis✨