Serah diri 03/08/2022

Assalamualaikum mommy2 ... Hari nie sy kena serah diri kt hosp serdang .. sy minta doa drp smua supaya urusan sy diprmudahkan ye . Mcm2 prasaan sy rse skg nie .. #firstmom #firstbaby

19 Balas

SemOga d prmudahkn segala urusan sis nanti ya..amalkan dOa yunus yer'

semaga diprmudahkan segala urusan sis...doa bnyak²...💪💪💪

bismillah hitawakkal...semoga di permudahkan urusan mommy smua..

semoga urusan sis dipermudahkan dan berjalan dengan lancar...

sye pun pilih serdang 31/8 ni, husband bleh msok Labour room tak?

2y ago

blh sis ..as long as normal dlivery ..

semoga dipermudahkan urusan sis utk melahirkan 🤲🏻

Semoga dipermudahkan segala urusan ibu dan bayi nanti..

mcm mana nak beranak hospital serdang ya?

2y ago

awk pg je sana beserta bku pink , ic n kad nikah. .nt kerani kt sana akn bgtau detail prosedur

Semoga dpermudahkan urusan sis,,