tawar hati dkt suami 😞

assalamualaikum mommy semua, ada x mcm sy .. lepas bersalin rse meluat tgk muka dia sgt², tp nsib baik berpantang dkt rumah mak n dia xde .. skrg dh hbis pntang, dh kembali blik rumah sndri, terasa terpaksa menghadap muka Dia 😞 n dia mcm lepas tgn dkt sy dgn anak, x membantu lgsg dlm mnguruskan anak 😞 adakah tu punca sy tawar hati 😞#seriusnanya

1 Balas

ye, penat tu perkara biasa, kita ni manusia bukan robot. nak jaga anak lagi. awak pun perlu masa untuk berehat. awak tegur je dia. suruh dia buat apa apa yg patut. dah ada anak dia lagi lah kena banyak membantu.