Gerak baby

Assalamualaikum mommy nak tanya LA normal ke 27weeks kejap kita rasa gerak dia kejap xrasa langsung sampai berhari² #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Awak kena pantau pergerakan baby. Sy start 24w nurse dah start tanya baby gerak ok ke tak. Lepastu start 26w nurse mintak sy tanda pergerakan baby. Nurse ckp kita ni ada feeling sbg ibu, so kita boleh rasa baby kita ni ok ke tak. Kalau berhari2 tak gerak mcm pelik tu 😅

27w should be blh rasa gerak especially waktu mlm.