Terasa penuh diari²

Assalamualaikum mommy nak tanya kandungan dah 30weeks 3days memang akan terasa penuh ke kat bahagian bawah pastu punggung kerap terasa sakit #bantusharing

3 Balas

ada tgk kt tt klu dh start rasa sakit2 kt bwh,bole mula buat exercise gym ball tu utk kurgkn sakit..bgus utk pinggang & tulg pinggul

Normal awak. Lgpon kepala baby dah kebawah. Kena la bertahan sampai bersalin nanti. Hehehe

5mo ago

semoga urusan bersalin kita dipermudahkan segalanya amin🤲🏻

normal sis..dh 30 weeks..bdn ready nak mudahkan proses branak..

5mo ago

oh yekee Smpai kita dah nak bersalin ke rasa macam tuh ..