Sushi King

Assalamualaikum mommy-ii semua. .bole x makan sushi king dalam trimester kedua? 25 ni masuk 5 bulan. .teringinnya #pleasehelp

1 Balas

sushi xboleh. makan lain xde mslh, ramen ke udon ke. sushi ade cuka. kalau nak mkn, makan 1 je. buat hilang teringin.

2y ago

Sushi bento ni bole x ? sbb dia bergoreng. .besa mkn yg ni sbb lama sangat x makan bila dah pregnant tiba-ii tringat pulak. .yg mentah tu sy x tringin sngt sbb sblom pregnant ada jugak beli