Tungku dlm pantang

Assalamualaikum mommies..boleh cadangkan tungku utk ibu berpantang nanti..apa jenis tungku yg sesuai dgn harga berpatutan..sy ada tgok tungku mahtika tp harga agak tinggi bg sy..ada suggestion.. #pleasehelp

3 Balas

tungku jenis besi tu. tapi beli yg 1.5kg. 2kg berat sungguh. nak tungku pn sakit tangan ye. yg letrik tak pernah try sbb takut meletup takde sirim kan bendenya.

11mo ago

Kan..baru nk p beli tungku besi..tula dok pkir kalau letrik risau plak dgn hrga mahal..tq sharing 😘

Batu sungai pun boleh je

11mo ago

Susah nak dpt batu sungai kt area rumah sy