kesan gigit nyamuk

Assalamualaikum mommies, tgk ni peha anak saya banyak kesan gigit nyamuk yang fresh punya pun ada geram je tgk ish… ada tak cream yng boleh hilangkan kesan ii ni? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

kesan gigit nyamuk
2 Balas

Sy pakaikan lotion baby sahaja awak. Lotion baby Johnson tu sahaja. Lpas mandikan baby @ bila2 sy apply sahaja Lotion nie. Lama2 pudar hilang mcm tu sahaja. Lg 1 sbb sy pakaikan Lotion sbb x nk anak garu. Bila letak Lotion rasa mcm lembap2 x de lah die garu sgt.

mcm lebam3 ni kesan ggitan nyamok rupanya. ank saya ada kesan ni dah lebih sebulan. saya igtkan lebam mula tu. tp tk hilang2 . hbis tk cntik kaki ank