Keputusan per speculum

Assalamualaikum mommies, terkait tntang post sya yg sblum ini Alhamdulillah 31/3 Doktor bagi keputusan per speculum sya melalui vc google meet dan keputusannya sya tiada kena jangkitan kuman. Terima kasih kepada mommies2 yg mndoakan sya smoga doa baik anda berbalik kpda anda dan keluarga 💖

Keputusan per speculum
3 Balas

InshaAllah moga yg baik je..doakan sy juga dpt hamil smpai 9 bulan smpai selamat melahirkan anak dan ank pon slmt dilahirkan🤲aamiin ya mujib

1y ago

InshaAllah moga selamat juga semuanya ibu dan anak🥰

Alhamdulillah. Thank you sbb keep updating, moga kita semua selamat semuanya hingga melahirkan nanti

1y ago

Aamiin Aamiin Aamiin, terima kasih atas doa baiknya smoga doa baiknya bbalik kpda sis dan keluarga 💖

Alhamdulillah,jaga diri wak

1y ago

terima kasih 💖 awak pun tau..