8 weeks tak nampak baby lagi. Normal ke?

Assalamualaikum mommies. Tadi saya ada pergi scan dekat klinik swasta. Scan perut 8 minggu. Tapi, nampak kantung sahaja 3.31 cm. Berbanding sebelum ni, kantung saya 6 weeks 2.30 cm. Saya scan tadi kantung membesar tapi kosong. Doctor kata kemungkinan janin tak menjadi tapi saya tak nak fikir bukan bukan sebab lain orang, lain kandungannya. Saya fikir positive je yang baby saya ada cuma dia tak nak tunjukkan diri dia lagi. Normal ke mommies case saya ni? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

8w selalu nya dh nmpk heartbeat. tapii ade je kes 10w bru nmpk. pegi je repear scan lgi 2w.