Uri di bahagian bawah

Assalamualaikum mommies. Sy first time mom and semalam pergi scan untuk 20 minggu. Alhamdulillah baby sihat, normal cuma uri ada kat bahagian bawah sikit. Risau bila dr and nurse tu explain akan berlaku pendarahan kalau uri still ada kat bawah masa scan 28 minggu nanti... Mommies ada tak cara atau petua untuk naikkan uri semula? #firstbaby #seriusnanya

3 Balas

Sy scan 20weeks pun uri masih dekat bawah. Dokyor cakap ok je sebab baby kecik lagi. Banyak masa lagi uri naik atas nanti

1y ago

ohh camtu.. okay, lega sikit dengar. thankyou mommy❤️